Tápláló élelmiszer cikkek jó áron: Ötletek elfoglalt hölgyeknek


Advertisements

Ezután tervezd meg az étkezéseidet aszerint, hogy mit látsz éppen akciósnak. Nézd meg a helyi boltok szórólapjait a kedvezmények szempontjából. Ha az ételeket az akciós termékek köré építed, különösen a fehérjék és a friss termékek esetében, jelentősen csökkentheted az élelmiszerre szánt kiadásaidat.

Vásárláskor pedig tartsd magad a bevásárlólistádhoz. Az impulzusvásárlások gyorsan felfújhatják a kiadásokat, és felboríthatják az étkezési terveket. Ha lehetséges, vásárolj egyedül; ha másokkal, különösen gyerekekkel együtt vásárolsz, gyakran előfordulhat, hogy extra tételek kerülnek a kosárba.

Fontos viszont, hogy vegyél be növényi alapú fehérjéket, például babot, lencsét és tofut az étrendedbe. Ezek nemcsak egészségesek, de megfizethetőbbek is, mint a hús. Nem kell teljesen vegetáriánusnak lenned, de már heti egy-két növényi alapú étkezés is érezhető különbséget jelenthet kiadások szempontjából.

Illetve, a barna rizs, a kinoa, a burgonya és a teljes kiőrlésű tészta számos étel alapjául szolgálhat, így ezeket se hagyd ki. 


Advertisements


Advertisements